Fascination About ξενοδοχεια κυπαρισσια

Wiki Article

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ανάπτυξη ενός κυπαρισσιού είναι η τοποθεσία στην οποία φυτεύεται. Τα κυπαρίσσια προτιμούν υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος και ευδοκιμούν σε περιοχές με άπλετο ηλιακό φως.

Εάν βρεθείτε στην περιοχή αξίζει να επισκεφθείτε το Κάστρο Καλογριάς στην περιοχή Καστέλλι. Τα ερείπια του Κάστρου βρίσκονται σε έναν χαμηλό παραλιακό λόφο ανάμεσα στον οικισμό Κυπαρίσσι και στην παραλία Κυπαρισσίου. Πέρα από την αμυντική προστασία, η θέση του λόφου είναι τέτοια έτσι ώστε να κρύβει τον οικισμό από την θάλασσα. Η ιστορία του Κάστρου δεν είναι, δυστυχώς, γνωστή, αναφέρεται, όμως, ως «Βυζαντινό».

Τα καλοκαιρινά βράδια στο Κυπαρίσσι είναι έτσι κι αλλιώς δροσερά. Είναι ο αέρας που κατεβαίνει από τα βουνά του Ζάρακα με τα έλατα και περνάει από τα αμπέλια, τις ελιές, τις χαρουπιές και τις συκιές και φέρνει μαζί το θυμάρι που σμίγει με τη θαλασσινή αύρα.

Αποτελείται από δύο γραφικούς κολπίσκους που δημιουργούν μικρές παραλίες σαν πισίνες. Κολυμπήστε στη μικρή Πισίνα, μια μαγευτική φυσική πισίνα με καταγάλανα νερά και στα Λουτρά της Αφροδίτης.

Για μεγαλύτερη επιτυχία του πολλαπλασιασμού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε read more ορμόνη ριζοβολίας στη βάση του μοσχεύματος για να ριζώσουν καλύτερα.

Πάνω από την παραλία του Να, θα βρείτε πολλά ταβερνάκια τα οποία έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και προσφέρουν ενοικιαζόμενα δωμάτια για διαμονή.

Είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός αν θέλετε να αποφύγετε τον μαζικό τουρισμό και τα πλήθη.

Η αξία του Προληπτικού Γυναικολογικού Ελέγχου για την υγεία της γυναίκας

Παρόλο που τα κυπαρίσσια συχνά συνδέονται με υγροτοπικά περιβάλλοντα και βρίσκονται συνήθως σε βάλτους και έλη, δεν χρειάζονται απαραίτητα πολύ νερό για να επιβιώσουν. Στην πραγματικότητα, ορισμένα είδη κυπαρισσιών μπορούν να αντέξουν τις συνθήκες ξηρασίας και είναι σε θέση να επιβιώσουν με λιγότερο νερό.

Κατευθυνθείτε προς την Κεντρική Πλατεία, όπου θα δείτε το Δημαρχείο και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες περιοχές για διαμονή στα Κύθηρα και επιλέξτε το ιδανικό κατάλυμα για τις διακοπές σας στο μοναδικό αυτό νησί.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν γραπτές μαρτυρίες, εκτός από μία αναφορά του Παυσανία στο έργο του «

Μόλις το δέντρο εγκατασταθεί, απαιτεί σχετικά λίγη συντήρηση. Τα κυπαρίσσια είναι ανθεκτικά στα περισσότερα παράσιτα και ασθένειες και δεν απαιτούν τακτική λίπανση.

Άλλες κοντινές παραλίες είναι η παραλία Λορέντζο και η Παραλία Κακή Λαγκάδα, στην οποία καταλήγει το Φαράγγι της Παλαιόχωρας.

Report this wiki page